lamqta.comОвен  Днешният ден е ден на изненади - и хубави,

...
lamqta.comОвен  Днешният ден е ден на изненади - и хубави,
Коментари Харесай

Хороскопът днес ще ви обърка! Шест от зодиите задължително трябва да отворят

lamqta.com

Овен 
Днешният ден е ден на изненади - и хубави, и неприятни. Във Ваше неявяване са станали някои неща, които не знаете. Неочаквано ще раразмотаете това кълбо от проблеми, и ще останете разочаровани. Ваш другар ще Ви покаже същинското си лице, а това ще стане последната капка, която ще Ви даде право да сложите завършек на тези нездрави връзки. Ще получите значими уроци за човешката природа. Възможно е просто да запомните това, което сте научили, и да се възползвате от него в бъдещи обстановки. 

Телец

Подходящ ден за започване на такива или онакива връзки. Възможно е от от дълго време да сте се загледали в някой доста прелъстителен представител на противоположния пол. Сега е време да извършите първата крачка насреша му. Повярвайте, той няма да одобри Вашата откровена усмивка за опит да го ухапете...
 

Близнаци

Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали по този начин и Вие сте вярвали, а през днешния ден ще имате късмет да докажете това на процедура. Освен че имате задоволително сили и разум да го извършите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрестанно ще си представяте своята фантазия, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, в случай че се опитате да я реализирате.
 

Рак

Намирате куп мотиви за безредици и през целия ден ще се вълнувате и ще преживявате, без да се занимавате с каквато и да било действителна работа. За благополучие, в близост има хора, на поддръжката и съдействието на които постоянно може да разчитате. Надвечер ще стане ясно, че обстановката не е по този начин безнадеждна, както Ви се е коствало, и още веднъж ще почувствате прилив на витална сила. Отношенията с обичания човек са динамични. Макар че не желаете да се карате, претенциите Ви един към различен са се понатрупали и са станали прекомерно доста, та отрицателни страсти ще пораждат много постоянно. Потърсете си занимания, помагащи да се възвърне душевното равновесие. Какво ще кажете за медитация?...
 

Лъв

Днес вероятността да „ болестите ” Вашия обичан човек с обич към нещо, което Ви е скъпо, е огромна, както в никакъв случай. Неизвестно е, за какво тъкмо в този ден той ще се окаже изключително схватлив към Вашите възторжени увещания. И дори не е и толкоз неприятно: общите ползи имат значимото свойство да сближават така и така близки хора.
 

Дева

Звездите Ви поучават през днешния ден да отделите време и да отидете на коафьор, с цел да се опитате в края на крайщата да въведете в ред своята прическа. Може да опитате и по-радикален приьом за промяна на имиджа – включете своята фикция на цялостен ход.
 

Везни

През този ден някакъв представител на противоположния пол дълго и искрено ще Ви споделя за себе си, за живота си и за своите неприятности. Дали ще Ви бъде забавно или не, само че ще се наложи да изслушате всичко. По подобен начи към този момент ще имате нов другар, а може и освен това.
 

Скорпион

На това, по какъв начин ще се развиват събитията през днешния ден, не малко, а дори доста огромно въздействие ще окажат от дълго време отминали дни. Тъй като предишното все- отново не може да измененията, протичането на днешния ден в границите на Вашите проекти напълно няма да е допустимо.
 

Стрелец

Случва се да е доста мъчно да приемате обстановката такава, каквато е. Дълбоко в душата Ви се заражда предпочитание, всичко да бъде по различен метод. Но въпреки всичко не си заслужава на вятъра да хабите времето си, както и да се пробвате да накарате някой различен да промени своето мнение. Ако можете през днешния ден да надмогнете това предпочитание, доста по-бързо ще се почувствате по-свободни. Сега Вашата самостоятелност е от особена значимост, и ще бъде доста добре, в случай че не я обременявате с прочувствени драми. Наслаждавайте се на тази несъвършена обстановка. Това е подарък.
 

Козирог

Чак до вечерта рискувате да се разкъсвате сред професионалните отговорности и нуждата да устройвате частния си живот( да вземем за пример, да участвате в решаването на значими фамилни въпроси и в ликвидирането на битови проблеми(). Не се отклонявайте от другарство с околните си, в случай че не желаете да развалите връзките си с тях, или да създадете почва за бъдещи кавги. В същото време не забравяйте за реализацията на своите проекти. Не се предлага да се захващате с неща, свързани с недвижимо имущество или с бракосъчетание.
 

Водолей

Това е доста под напрежение ден, който може да Ви донесе разочарования от непосредствен човек. Ще се наложи да се разделите с доста илюзии, което е мъчително и неприятно, само че належащо. Не си коства през днешния ден да взимате решения, тъй като сте склонни да изгаряте мостове, които по-късно може да Ви потрябват. Възможни са различия с роднините и не е изключена рецензия от страна на родителите. Дори и да почувствате, че не сте съумели да оправдаете очакванията на родителите си, не изпадайте в отчаяние. Трудно ще бъде да запазите положителното си въодушевление, само че и да изпаднете в меланхолия не е нужно.
 

Риби

Да се промени предишното е невероятно, по тази причина би трябвало да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте създали (или не сте направили), ще се размие във времето, а това значи, че е пристигнало време да гледате напред и да оставите всички неприятни мемоари зад тила си. Докато изчаквате да утихнат всички негативни страсти, Вашето самообладание ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от несъответствуващите мисли по най-хубав метод. Срещайте се с другари и непрестанно си напомняйте, че Ви чака прелестно бъдеще.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР